Шаповаленко, Олег ІвановичСупрун-Крестова, Олена Юріївна2013-04-052013-04-052005Шаповаленко, О. І. Відходи переробки ефіроолійних культур – джерело розширення асортименту кормових добавок / О. І. Шаповаленко, О. Ю. Супрун-Крестова // Хлібопродукти-2005 : V міжнар. наук.-практ. конф., 14-16 вересня 2005 р. : тези доповідей. - 2005. – С. 57.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7348Досліджена можливість використання відходів переробки ефіроолійних культур при виробництві кормових добавок. Відходи переробки шавлії, кропу, м’яти, ісопу та лофанту – цінне джерело поживних речовин. The possibility of using of waste products essential oil crops in the production of fodder additive has been investigated. The waste products salvia, fennel, mints, issope and lofante - a valuable source of nutrients.otherнетрадиційна сировинаnon-traditional raw materialфізико-механічні властивостіphysical and mechanical propertiesвідходи ефіроолійних культурwaste essential oil cropsкафедра технології зберігання і переробки зернаВідходи переробки ефіроолійних культур – джерело розширення асортименту кормових добавокArticle