Girak, RuslanNaumenko, Nataliia2014-10-142014-10-142014Girak, R. Touring the chocolate museums in Europe / Ruslan Girak, Nataliya Naumenko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 4. – С. 40-41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17287Eating chocolate brings much pleasure to both children and adults. Another big pleasure is visiting museums to find out something new and interesting. So, it is not a surprise that one day these two pleasures combined in a world of a chocolate museum. After visiting them, one can learn the history of the royal sweets, the technology of their production, and to see the pure art works made out of chocolate. Вживання шоколаду приносить велике задоволення для дітей і дорослих. одне одне велике задоволення відвідування музеїв, щоб з'ясувати, щось нове і цікаве. Таким чином, це не дивно, що в один прекрасний день ці два задоволення в поєднанні в світі шоколадний музей. Після відвідин їх, можна дізнатися історію королівських солодощів, технології їх виробництва, і, щоб побачити чисті твори мистецтва, зроблені з шоколаду.enшоколадні музеї Європиподорожуваннятуризмшоколадные музеи Европыпутешествияchocolate museum in Europetravelingtourismкафедра гуманітарних дисциплінTouring the chocolate museums in EuropeOther