Сапіга, Вікторія ЯрославівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2023-05-222023-05-222023Сапіга, В. Наукове обґрунтування рецептурного складу морозива молочного з овочами / В. Сапіга, Г. Поліщук, Т. Осьмак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 03-07 Квітень 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023 р. – Ч.1. – С. 314https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40688Морозиво - найпопулярніший заморожений десерт у світі. Уподобання споживачів з кожним роком стають все більш вимогливими, що є сильним поштовхом для розробки та впровадження нових видів морозива. Згідно з потребами споживачів, пріоритетними критеріями вибору морозива є: користь для здоров’я, натуральність, привабливий смак, запах і зовнішній вигляд, зручна упаковка, низька калорійність, низький вміст жиру та цукру, доступна ціна.otherморозивоовочінизькожирнеice creamvegetablelow-fatкафедра технології молока і молочних продуктівНаукове обґрунтування рецептурного складу морозива молочного з овочамиThesis