Савич, Сергій ВалентиновичМикиша (Жвава), Марія ВолодимирівнаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2020-06-242020-06-242020Савич, С. Шляхи подолання йододефіциту у дітей / С. Савич, М. Микиша, Т.Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 239.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31650В роботі було розроблено ряд продуктів з поєднанням овочевої та фруктової сировини та морської капусти. Розроблені страви можуть бути рекомендовані до вживання дітям з йодною недостатністю та захворюваннями щитовидної залози. The paper was developed a number of products with a combination of vegetable and fruit raw seaweed. Developed dishes can be recommended for use in children with iodine deficiency and thyroid disease.морська капустайоддитяче харчуванняйододефіцитsea kaleiodinebaby foodiodine deficiencyкафедра технології консервуванняШляхи подолання йододефіциту у дітейThesis