Олийничук, Сергей ТимофеевичЛевандовский, Леонид Викторович2012-06-222012-06-221993Олийничук, С. Т. Вдосконалення біотехнології переробки меляси на спирт і хлібопекарські дріжджі / С. Т. Олийничук, Л. В. Левандовский // Харчова і переробна промисловість. – 1993. – №9. – С. 16-17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1746Розроблено комплекс ефективних технологій, що забезпечують можливість регулювання співвідношення об’ємів виробництва цільових продуктів, скорочення кількості забруднених стоків та зменшення витрат теплоенергетичних ресурсів.The complex of efficiency technologies that provides the possibility of volumes correlation of final products generation, the quantity of polluted water flow decrease and the consumption of the thermal power recourses decrease are worked out.otherтехнологія спиртуспиртове бродіннямелясне суслодріжджірециркуляціястічні водиtechnology alcoholalcoholic fermentationmelyasne wortyeastrecyclingwaste waterВдосконалення біотехнології переробки меляси на спирт і хлібопекарські дріжджіArticle