Савчук, Юрій Юрійович2014-03-122014-03-122013Савчук, Ю. Ю. Функціональні компоненти в купажованих рослинних оліях з β-каротином / Ю. Ю. Савчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79 наукової конференції молодих вчених, аспірантів, студентів. - К.: НУХТ, 2013. - С. 101-102.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13076Запропонована технологія купажованої олії яка є харчовим продуктом підвищеної харчової та біологічної цінності — має збалансований жирнокислотний склад. The technology of blended oil which is a foodstuff high nutritional and biological value - has a balanced fatty acid composition.рослинна оліяжирні кислотикупажована оліябіологічна цінністьoilfatty acidsblended oilbiological valueкафедра експертизи харчових продуктівФункціональні компоненти в купажованих рослинних оліях з β-каротиномThesis