Яремчук, Катерина ОлександрівнаМамченко, Людмила Євгенівна2024-12-092023Яремчук, К. О. Перспективні напрямки удосконалення технології гарячих закусок для ЗРГ / К. О. Яремчук, Л. Є. Мамченко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16–17 травня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 53.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46014ukгарячі закускисировинаhot snacksraw materialsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективні напрямки удосконалення технології гарячих закусок для ЗРГThesishttps://orcid.org/0000-0003-2519-043Х