Яремчук, Дем’ян Васильович2024-12-172024Яремчук, Д. В. Проєкт холодильника м'ясоконсервного заводу місткістю 6000 т у м. Одеса : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 142 Енергетичне машинобудування / Яремчук Дем’ян Васильович ; наук. керівник Володимир Іванович Бондар. – Київ, 2024. – 70 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46108ukкафедра теплоенергетики та холодильної технікихолодильникм’ясоконсервний заводпроектуваннясанітарно-гігієнічні нормизберігання м’ясних продуктівrefrigeratormeat cannerydesigningsanitary and hygienic standardsstorage of meat productsПроєкт холодильника м'ясоконсервного заводу місткістю 6000 т у м. ОдесаOther