Буянова, І.Подгорнюк, Інна ОлександрівнаПерегуда, Микола АнтоновичХарченко, Євген Іванович2015-06-042015-06-042013Дослідження можливості використання борошна з екструдату квасолі при виробництві борошняних виробів / І. Буянова, І. Подгорнюк, М. Перегуда, Є. Харченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. - № 12. - С.10-12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21012У статті представлені дослідження та розробка сучасних способів збагачення борошняних кондитерських виробів білками рослинного походження. В якості харчової добавки використовуємо борошно з екструдату квасолі. In clause researches and development of modern ways of enrichment of flour confectionery products by fibers of a phytogenesis are presented. As the food additive the flour with extrusion string beans is used.uk-UKкафедра технології зберігання і переробки зернаборошно з екструдату квасоліборошняні кондитерські виробикексcakeflour with extrusion string beansflour confectionery productsДослідження можливості використання борошна з екструдату квасолі при виробництві борошняних виробівArticle