Оптимізація транспортних перевезень у міжнародному туризмі - Івченко, Любов Олександрівна; Гудратян, М. (My University, 2018)
Досліджено методи сприяння оптимізації транспортних перевезень у міжнародному туризмі. The methods of promoting the optimization of transport transportation in international tourism are explored.
Keywords: туризм; міжнародний туризм; логістика; перевезення; tourism; international tourism; logistics; transportation; кафедра туристичного та готельного бізнесу