Високопоживна соя. Допоки їй бути попелюшкою? - Шаповаленко, Олег Іванович; Шерстобітов, В. В.; Капрельянц, Леонід Вікторович; Дрига, М. (My University, 2001)
Зазначена харчова цінність сої та динаміка обсягів виробництва сої у світі. Наведено перелік технологій переробки сої, розроблених у НВО «Одеський біотехнологічний інститут». Is shown nutritional value of soybean production dynamics in the world. Is a list of soybean processing technologies developed by the SPA “Odessa biotechnology institute”.
Keywords: соя; харчова цінність; технологія; soy; food value; technology; кафедра технології зберігання і переробки зерна