Шаповаленко, Олег ІвановичШерстобітов, В. В.Капрельянц, Леонід ВікторовичДрига, М.2012-12-172012-12-172001Шаповаленко, О. І. Високопоживна соя. Допоки їй бути попелюшкою? / О. І. Шаповаленко, В. В. Шерстобітов, Л. Капрельянц, М. Дрига // Зерно і хліб. - 2001. - № 3.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4481Зазначена харчова цінність сої та динаміка обсягів виробництва сої у світі. Наведено перелік технологій переробки сої, розроблених у НВО «Одеський біотехнологічний інститут». Is shown nutritional value of soybean production dynamics in the world. Is a list of soybean processing technologies developed by the SPA “Odessa biotechnology institute”.otherсояхарчова цінністьтехнологіяsoyfood valuetechnologyкафедра технології зберігання і переробки зернаВисокопоживна соя. Допоки їй бути попелюшкою?Article