Гречко (Крепак), Вікторія ВіталіївнаСтрашинський, Ігор Мирославович2023-02-032023-02-032019Гречко, В. Вплив бамбукової клітковини на вологозв’язуючу здатність м’ясних фаршевих систем та органолептичні показники готових виробів / В. Гречко, І.Страшинський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 360.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38958Метою нашої роботи було удосконалення технології м'ясних січених напівфабрикатів з використанням бамбукової клітковини та дослідження її впливу на вологозв'язуючу здатність (ВЗЗ). як одну з важливих характеристик функціонально-технологічних властивостей фаршевих систем та органолептичних показників готових виробів.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм'ясніх січені напівфабрикатибамбукова клітковинахарчові добавкиВплив бамбукової клітковини на вологозв’язуючу здатність м’ясних фаршевих систем та органолептичні показники готових виробівThesis