Вплив бамбукової клітковини на вологозв’язуючу здатність м’ясних фаршевих систем та органолептичні показники готових виробів - Гречко (Крепак), Вікторія Віталіївна; Страшинський, Ігор Мирославович (My University, 2019)
Метою нашої роботи було удосконалення технології м'ясних січених напівфабрикатів з використанням бамбукової клітковини та дослідження її впливу на вологозв'язуючу здатність (ВЗЗ). як одну з важливих характеристик функціонально-технологічних властивостей фаршевих систем та органолептичних показників готових виробів.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; м'ясніх січені напівфабрикати; бамбукова клітковина; харчові добавки