Удосконалення способу подачі барометричної води в екстрактори нахиленого типу - Кадиков, Максим Григорович; Пушанко, Микола Миколайович; Люлька, Дмитро Миколайович (My University, 2014)
Завдяки покращенню умов масообміну між буряковою стружкою та екстрагентом вміст сахарози в жомі буде найнижчим. Вихід цукру по заводу внаслідок більш повного висолодження бурякової стружки збільшиться. Due to the improvement of mass transfer between beet chips and extractant sucrose content in the pulp is low. Sugar yield of the plant due to better vysolodzhennya beet chips increase.
Keywords: екстрактори нахиленого типу; бурякоцукрове виробництво; дифузійні апарати; extractors gentle slope type; sugar beet production; diffusion apparatus; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування