Кадиков, Максим ГригоровичПушанко, Микола МиколайовичЛюлька, Дмитро Миколайович2014-09-032014-09-032014Кадиков, М. Удосконалення способу подачі барометричної води в екстрактори нахиленого типу / М. Кадиков, М. Пушанко, Д. Люлька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 134-136.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16564Завдяки покращенню умов масообміну між буряковою стружкою та екстрагентом вміст сахарози в жомі буде найнижчим. Вихід цукру по заводу внаслідок більш повного висолодження бурякової стружки збільшиться. Due to the improvement of mass transfer between beet chips and extractant sucrose content in the pulp is low. Sugar yield of the plant due to better vysolodzhennya beet chips increase.uk-UKекстрактори нахиленого типубурякоцукрове виробництводифузійні апаратиextractors gentle slope typesugar beet productiondiffusion apparatusкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняУдосконалення способу подачі барометричної води в екстрактори нахиленого типуOther