Фемінізм – вираз жіночого егоїзму чи прагнення до незалежності і рівноправ’я з чоловіками?! - Клочков, Ілля Володимирович; Неїжсал, О. (My University, 2009)
Статтю присвячено комплексному розгляду проблемі фемінізму. This article dedicates to the complex review of the feminism problem.
Keywords: поведінка; особистість; соціум; behavior; person; society; кафедра гуманітарних дисциплін