Інноваційні технології у готельно-ресторанному бізнесі - Волкова, Дар'я Сергіївна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна (My University, 2014)
Сучасний розвиток індустрії гостинності спрямований на створення інноваційних технології, які сприятимуть збільшенню кількості клієнтів, продажів, завоюванню довіри гостя, формуванню позитивного іміджу підприємства та ін.
Keywords: інновації (готельно-ресторанний комплекс); інтерактивний екран; QR-code; кафедра туристичного та готельного бізнесу