Потривайло, Олена ОлександрівнаЛуценко, Ірина ОлегівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2016-10-132016-10-132016Потривайло, О. О. Дослідження структурно-механічних властивостей пастильних мас на основі яблучного пюре з використанням різних видів цукрів / О. О. Потривайло, І. О. Луценко, А. М Дорохович // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 157.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24429Пастила - це кондитерські вироби, отримані збиванням фруктово-ягідної суміші з цукром в присутності яєчного білка, з послідуючим змішуванням піноподібної маси з гарячим агаровим сиропом, формуванням на окремі вироби та сушінням. Pastille - a pastry obtained whipping fruit and berry mix with sugar in the presence of egg whites, mixing with further weight spumy Agar with hot syrup, the formation on certain products and drying.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівпастилаяблучне пюрецукорpasteapplesaucesugarДослідження структурно-механічних властивостей пастильних мас на основі яблучного пюре з використанням різних видів цукрівThesis