Ковтун, Аліна ВолодимирівнаГалінська, Олександра СергіївнаКоваль, Ольга Андріївна2014-12-032014-12-032014Ковтун, А. Рослинна сировина у створенні м'ясо-рослинних продуктів / А. Ковтун, О. Галінська, О. Коваль // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 454–455.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18982В Україні, як і в світі суттєвим є проблема продовольства, перш за все це проблема отримання повноцінного білка, оскільки рівень харчування впливає на здоров'я, працездатність, якість життя людей. На сьогодні науково-технічні розробки направлені на створення комбінованих продуктів. In Ukraine, as in the world food problem is essential, primarily a problem of getting complete protein, because the level of food affects the health, performance, quality of life. Today research and development aimed at the creation of combined products.uk-UKм'ясо-рослинні продуктиcereal productsпродовольствоfoodstuffsрослинна сировинаvegetable raw materialsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиРослинна сировина у створенні м'ясо-рослинних продуктівOther