Васильчук, Ірина ВікторівнаПетруша, Оксана Олександрівна2018-04-242018-04-242017Васильчук, І. В. Новітні методи боротьби зі шкідниками на виробництві у рамках належної виробничої практики GMP / І. В. Васильчук, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 95-96.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27130Для ефективно роботи стратегії щодо конролю появи та боротьби зі шкідниками на підприємстві постійно повинен здійснюватись моніторинг. For the effective work of the strategy for controlling the occurrence and control of pests in the enterprise, monitoring must be constantly carried out.шкідникирівні боротьбивиробництвоpestsGMPlevels of struggleproductionкафедра експертизи харчових продуктівНовітні методи боротьби зі шкідниками на виробництві у рамках належної виробничої практики GMPThesis