Лущик, Ірина РоманівнаГолікова, Тетяна Петрівна2018-04-242018-04-242017Лущик, І. Р. Розвиток 3D-технологій в кулінарії / І. Р. Лущик, Т. П. Голікова // Modern methods, innovations, and experience of practical application in the field of technical sciences : International research and practice conference, 27–28 December, 2017. – Radom : Baltija Publishing. – P. 173–176.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27152Розглянуто характеристику 3D-принтерів для приготування харчових продуктів, принцип роботи харчового 3D-принтеру. Показано переваги застосування технологій 3D-друку у сучасній кулінарії. The characteristics of 3D-printers for production of food products and principle of working of food 3D-printer have been considered. The advantages of applying of technologies of 3D-printing in modern cooking have been presented.uk-UKстереолітографія3D-принтерадитивні технологіїstereolithography3D-printeradditive technologiesкафедра готельно-ресторанної справиРозвиток 3D-технологій в кулінаріїThesis