Чинники інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості України - Левченко, Юлія Григорівна (My University, 2010)
У тезах наведено стримуючі факторами інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості та окреслено шляхи активізації інноваційного розвитку підприємств. In theses factors are constraining the development of innovative food companies and outlines ways to accelerate the development of innovative enterprises.
Keywords: інновації (харчова промисловість); інноваційний розвиток підприємства; кафедра економіки і права