Перелік пестицидів і агрохімікатів, дозволених до використання в Україні - Ящук, Валентин Ульянович; Ващенко, Валентин Миколайович; Корецький, Артем Петрович; Кривошея, Роман Максимович; Чайковська, Вікторія Володимирівна (My University, 2016)
Довідник містить інформацію щодо препаратів, зареєстрованих і дозволених до використання в Україні станом на 01.05.2016. Довідник призначено для широкого кола спецiалiстiв які здійснюють державний контроль за застосуванням пестицидів та агрохімікатів. The reference provides information about the medicines registered and approved for use in Ukraine as of 01.05.2016. The book is designed for a wide range of experts carrying out the state control over the use of pesticides and agrochemicals.
Keywords: довідник; пестициди; агрохімікати; reference; pesticides; agrochemicals