Дорохович, Антонелла МиколаївнаОлексієнко, Наталія Валентинівна2013-07-152013-07-152000Дорохович, A. M. Класифікація борошняних кондитерських виробів за домінуючими чинниками, що визначають терміни їх зберігання / A. M. Дорохович, Н. В. Олексієнко // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. – 2000. – № 6. – С. 65 – 67.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9138Досліджено і науково обґрунтовано чинники, що мають антиокиснювальну дію на ліпідний комплекс печива. Обґрунтовано особливості процесу черствіння пряників. Досліджено сорбційно-десорбційну спроможність вафельних листів, приготовлених за різними рецептурами. There are explored and scientifically motivated factors renderring an antioxidating action on lipide complex of pastvies. There is given scientific motivation of the process of the staling of gingerbreads. There is explored a sorbtion - desorbtion ability of wafer sheets, prepared on the different recipers.otherборошняні кондитерські виробиpastryкислотне числоacid numberсорбція вологиmoisture sorptionзберіганняstorageкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівКласифікація борошняних кондитерських виробів за домінуючими чинниками, що визначають терміни їх зберіганняArticle