Шевченко, Владислав Олександрович2024-03-122024-03-122023Шевченко, В. О. Удосконалення плану НАССР виробництва ковбаси напівкопченої «Домашньої на дровах» для оператора ринку ТОВ «МІТ МІКС» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Шевченко Владислав Олександрович ; наук. керівник Есма Фаїківна Халікова. – Київ, 2023. – 134 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42189ukкафедра експертизи харчових продуктівковбаса напівкопченам’ясосистема управління безпечністюДСТУ ISO 22000:2019оператор ринкуТОВ «МІТ МІКС»Удосконалення плану НАССР виробництва ковбаси напівкопченої «Домашньої на дровах» для оператора ринку ТОВ «МІТ МІКС»Other