Експортний потенціал харчової промисловості: стратегія зростання - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2005)
Проаналізовано експортний потенціал харчової промисловості на сучасному етапі, обґрунтовано необхідність його прискореного відновлення, визначено пріоритетні галузі та підприємства а також запропоновано першочергові заходи для нарощування експортного потенціалу харчової промисловості.
Keywords: експортний потенціал харчової промисловості; export potential of the food industry; продовольчий потенціал; food potential; кафедра маркетингу