Визначення збалансованості раціонів харчування - Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Лабенська, Наталія Вікторівна; Дериш, Андрій Дмитрович; Берладин, Павліна Василівна; Грушевська, Ірина Олегівна (My University, 2022)
Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства. The methodology for assessing the quality of diets in restaurants is considered.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кваліметрія; якість; харчування; qualimetry; quality; diet