Кузьмін, Олег ВолодимировичСтукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаЛабенська, Наталія ВікторівнаДериш, Андрій ДмитровичБерладин, Павліна ВасилівнаГрушевська, Ірина Олегівна2022-09-082022-09-082022Визначення збалансованості раціонів харчування / О. В. Кузьмін, Н. М. Стукальська, Н. В. Лабенська, А. Д. Дериш, П. В. Берладин, І. О. Грушевська // Інтернаука. – 2022. – № 1(120). – С. 53–62. DOI: 10.25313/2520-2057-2022-1https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37942Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства. The methodology for assessing the quality of diets in restaurants is considered.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкваліметріяякістьхарчуванняqualimetryqualitydietВизначення збалансованості раціонів харчуванняArticle