Сучасні освітні технології у вищій математиці - Мазур, Олег Костянтинович; Шоха, Володимир Петрович (My University, 2013)
В тезах розглядається застосування комп’ютерних технологій в процесі вивчення математики.
Keywords: Комп’ютер; MathCAD; Excel; MathCAD; Excel; Computer; MathCAD; Excel; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.