Авіаційні перевезення як фактор розвитку туристичного ринку України - Сологуб, Юрій Іванович; Горбатюк, Дмитро Г. (My University, 2021)
Розвиток транспортної інфраструктури наразі є однією з найактуальніших проблем в Україні. Найбільшої уваги заслуговують проблеми авіаперевезень, зважаючи на їх роль для обслуговування виїзних туристичних поїздок, які наразі в Україні є найбільш популярними.

The development of transport infrastructure is currently one of the most urgent problems in Ukraine. The problems of air transportation deserve the most attention, given their role in serving outbound tourist trips, which are currently the most popular in Ukraine.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; авіаперевезення; туристичні послуги; tourist services; aircraft construction; виїзні тури