Стабілізація водно-спиртових сумішей в процесі електрохімічної активації питної води - Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Мирончук, Валерій Григорович; Суйков, Сергій Юрійович (My University, 2015)
Дослідження механізму встановлення рівноважного стану водно-спиртових сумішей на основних етапах створення горілки при використанні електрохімічної активації питної води. Study of mechanisms of the equilibrium state of aqueous-alcoholic mixtures at key stages of the creation of vodka using electrochemical activation of drinking water.
Keywords: 1H ЯМР спектроскопія; 1H NMR spectroscopy; водно-спиртова суміш; aqueous-alcoholic mixture; електрохімічна активація; electrochemical activating; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування