Білецький, С. О.Кохан, Олена ОлександрівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2013-11-152013-11-152007Білецький, С. О. Дослідження впливу какао продукту молотого на технологічні параметри приготування цукрового печива / С. О. Білецький, О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2007. — Ч. ІІ. - С. 67.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11362Робота присвячена дослідженню какао продукту молотого, як джерела харчових волокон, на технологічні параметри приготування цукрового печива. Встановлений вплив какао продукту на процес приготування тіста та термообробку виробів. За результатами зміни основних показників якості виробів визначене раціональне дозування досліджуваного компоненту.uk-UKпечивокакао продукттехнологіяпараметрхарчові волокнакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівcookiescocoa producttechnologyparameterdietary fiberДослідження впливу какао продукту молотого на технологічні параметри приготування цукрового печиваThesis