Дослідження впливу какао продукту молотого на технологічні параметри приготування цукрового печива - Білецький, С. О.; Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна (My University, 2007)
Робота присвячена дослідженню какао продукту молотого, як джерела харчових волокон, на технологічні параметри приготування цукрового печива. Встановлений вплив какао продукту на процес приготування тіста та термообробку виробів. За результатами зміни основних показників якості виробів визначене раціональне дозування досліджуваного компоненту.
Keywords: печиво; какао продукт; технологія; параметр; харчові волокна; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; cookies; cocoa product; technology; parameter; dietary fiber