Визначення окиснювальної здатності активного мулу - Бойченко, Наталія Сергіївна; Семенова, Олександра Андріївна; Семенова, Олена Іванівна (My University, 2016)
Окислювальна здатність - це навантаження на мул за знятим органічнимзабрудненням, тобто кількість окисних речовин по ХСК, що припадають на 1г активного мулу, або кількість забруднень, окислених одним грамом мулу, відносно до одиниці часу. Oxidative capacity - a load on the sludge removed by organic pollution, ie the amount of oxidizing substances by COD, per 1 g of activated sludge, or the amount of pollution oxidized one gram of sludge relative to the unit time.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; окиснювальна здатність; хімічне споживання кисню; активний мул; ферментація; oxidation ability; chemical oxygen demand; actives ludge; fermentation