Gavva, Oleksandr M.Tokarchuk, SerhiiKokhan, Olena2014-03-122014-03-122013Gavva, O. Choice of optimum structure of a packing machine for viscous products / O. Gavva, S. Tokarchuk, O. Kokhan// Научни трудове на Русенския Университет. – 2013. – Т. 52, серия 10.2. – С. 41-46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13028Results of synthesis of structure of a packing machine for viscous foodstuff and a choice of an optimum design of the functional module of dispensing are provided. The method of the criteria analysis is used and the complex of the criteria indexes describing process of relocation and dispensing of a product is developed. Results of researches can be used for a choice of optimum structure of the packing equipment.enpackagedispenserviscous productscriterion of optimizationanalysisпакуваннядозаторв’язкі продуктикритерій оптимальностіаналізкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівChoice of optimum structure of a packing machine for viscous productsArticle