Махинько, Валерій МиколайовичМахинько, Людмила Василівна2019-11-202019-11-202019Махинько, В. М. Ефективність номограм для спрощення технологічних розрахунків у хлібопеченні / В. М. Махинько, Л. В. Махинько // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 46–48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30304Важливою складовою правильної організації технологічного процесу є розрахунки. Особливо, якщо використовується нетрадиційна сировина. Показана ефективність застосування номограм (особливого виду креслень) для спрощення технологічних розрахунків на прикладі визначення кількості води на замішування тіста. Наведено приклад номограми для трикомпонентних високобілкових сумішей.uk-UKхлібопеченнярецептурарозрахункивологістьномограмарасчетывлажностьbakingrecipecalculationshumiditynomogramЕфективність номограм для спрощення технологічних розрахунків у хлібопеченніThesis