Петруша, Оксана ОлександрівнаАрсеньєва, Лариса ЮріївнаДащинська, Ольга Андріївна2018-04-262018-04-262016Пат. 112569 Україна, МПК G01N 15/08, A21D 13/00. Спосіб визначення пористості хлібобулочних виробів / О. О. Петруша, Л. Ю. Арсеньєва, О. А. Дащинська; заявник патентовласник Нац. ун-т харчових технологій. – № u201503268 ; заявл. 26.05.2016; опубл. 26.12.2016, Бюл. № 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27278Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.пористістьцифрове зображенняхлібобулочні виробиporositydigital imagebakery productsкафедра експертизи харчових продуктівСпосіб визначення пористості хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 112569)Other