Zhadko, MarynaTopchiy, Oksana2023-04-072023-04-072018Zhadko, M. Ways of preventing oxidative damage to meat pates / M. Zhadko, O. Topchiy // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р., м. Київ. – Київ : НУХТ,2018. – С. 344https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39910The search for a technically simple, cheap and, at the same time, an effective way to prevent oxidation and increase the shelf life of meat products, including pates, remains relevant.en-USкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівways to prevent oxidationmeat pâtésextension of shelf lifeпродовження терміну придатностіспособи запобігання окисленнюм’ясні паштетиWays of preventing oxidative damage to meat patesThesis