Промислові випробування способу очистки дифузійного соку з проміжним відділенням осаду нецукрів у раціональній зоні рН прогресивної переддефекації - Рева, Леонід Павлович; Загородній, Петро Павлович; Чагайда, Андрій Олегович; Фоломеєва, В. В. (My University, 1997)
Представлено результати дослідження очищення дифузійного соку за способом із проміжним відділенням осаду нецукрів у раціональній зоні рН переддефекації. The research results of purification of diffusion juice by the method with intermediate separation of sediment of nonsugars in the area of progressive pH of predefecation have been presented.
Keywords: очищення; purification; дифузійний сік; diffusion juice; нецукри; nonsugars; рН; кафедра технології цукру і підготовки води; переддефекація; predefecation; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій; кафедра готельно-ресторанної справи