Пасічний, Василь МиколайовичТимошенко (Кремешна), Ірина ВолодимирівнаСабадаш, Петро МиколайовичЖук, Ігор ЗіновієвичУсатюк, Світлана Іванівна2012-10-022012-10-022004Застосування крові як кольороформуючої добавки / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна, П. М. Сабадаш, І. З. Жук, С. І. Усатюк // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної академії ім. С.З.Гжицького. – 2004. – Т. 6. – №3., Ч. 6. – С. 119-123.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3116Було досліджено можливість використання крові, натуральних та синтетичних барвників у консервному виробництві. На основі проведених досліджень було розроблено рецептури білково-жирових сумішей з кров'ю. The use of blood, natural and synthetic colorants in the canning industry has been investigated. The recipes of protein and fat mixtures with blood were developed on the base of research results.uk-UKбарвникикрасителиcolorantхарчова кровбілково-жирова емульсіям'ясопродуктиконсервиколірfood bloodprotein and fat emulsionmeat productscannedcolorкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівЗастосування крові як кольороформуючої добавкиArticle