Особливості аналізу фінансових результатів діяльності малих підприємств - Тимченко, Олександр Іванович (My University, 2013)
Стаття присвячена дослідженню особливостей існуючих підходів щодо здійснення аналізу фінансових результатів суб’єктів господарювання, вивченню інформаційної бази аналізу фінансових результатів малих підприємств та визначенню напрямків удосконалення методики проведення аналізу фінансових результатів на малих підприємствах. The article is devoted to the investigation of the peculiarities of the existing approaches to analyzing the financial results of entities, the study of data base analysis of the financial performance of small enterprises in the sector and improving the methods of analyzing financial performance at small enterprises.
Keywords: мале підприємство; фінансова звітність; фінансові результати; прибуток; рентабельність; small enterprises; financial statements; income; profit; profitability; кафедра економіки і права