Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК - Національний університет харчових технологій (My University, 2020)
У збірник увійшли тези доповідей учасників ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств. Розраховано на науковців, викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств харчової та переробної галузей АПК у сучасних умовах господарювання. The collection includes abstracts of reports of participants of the IX All-Ukrainian scientific-practical conference "Improving the efficiency of food and processing enterprises of agriculture", which addresses current issues of functioning and development of economic entities, highlights the problems of resource, innovation, financial, management and foreign economic activities of enterprises. Designed for scientists, teachers, graduate students and students of economic specialties of higher education institutions who are interested in issues related to the functioning of food and processing industries in modern agriculture.