Облік. Оподаткування. Аудит - Олабоді, Олена Вячеславівна (My University, 2021)
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з обліку, оподаткування та аудиту. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, educational publications, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations) on accounting, taxation and auditing. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.
Keywords: економічний аналіз; бухгалтерський облік; судово-бухгалтерська експертиза; облік і звітність; фінансовий облік; управлінський облік; облік в банках; облік у бюджетних установах; облік зовнішньоекономічної діяльності; державний контроль і ревізія; аудит; audit; accounting; forensic accounting; accounting and reporting; financial accounting; management accounting; accounting in banks; accounting in budgetary institutions; accounting for foreign economic activity; state control and audit; economic analysis