Девіантна природа інновацій - Струнін, Віктор Володимирович (My University, 2012)
В даній роботі наведено характерну особливість інновацій стимулювати зміни в різних економічних сферах. Особливо актуальним це питання постає в умовах підвищення вимог до продукції, виробництва, господарської діяльності та зростаючої конкуренції.

This article considered with typical particularity of innovations to stimulate changes in different spheres of economy. This question becomes most actual at the time of rising requirements to products, to production, to business activity and rising competition.
Keywords: інновації (економіка); девіантність; deviation; кафедра економіки праці та менеджменту