Аудиторія як капітальний засіб навчання - Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2012)
У статті аналізуються особливості роботи в аудиторії з валеологічної точки зору. Показано, що адекватне сприйняття навчального матеріалу студентами зумовлюється багатьма чинниками, серед яких – здоровий мікроклімат навчального приміщення та творча взаємодія лектора й слухачів. The paper analyzes the characteristics of the audience of valeological perspective. It is shown that an adequate perception of educational material by students is due to many factors, among them - a healthy microclimate classrooms and creative interaction between lecturer and students.
Keywords: педагогічна взаємодія; освітній простір; мікроклімат аудиторії; microclimate of the audience; educational space; pedagogical interaction; кафедра гуманітарних дисциплін