Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаІвчук, Надія Павлівна2021-02-012021-02-012020Башта, А. О. Використання нетрадиційної сировини для підвищення якості кондитерських виробів / А. О. Башта, Н. П. Івчук // Європейські виміри сталого розвитку : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 26 червня 2020. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32484У даній роботі підтверджено доцільність створення композиції плодово-ягідного міксу з високим вмістом біологічно активних речовин та отримання на його основі мармеладу оздоровчого призначення. This paper confirms the feasibility of creating a composition of fruit and berry mix with a high content of biologically active substances and obtaining on its basis marmalade for health purposes.otherфруктово-желейний мармеладнетрадиційна сировинаоздоровчі продуктихарчова цінністьfruit jelly marmaladenon-traditional raw materialshealthy productsnutritional valueкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання нетрадиційної сировини для підвищення якості кондитерських виробівThesis