Рудь, Олена МиколаївнаСидор, Василь Михайлович2016-09-292016-09-292016Рудь, О. М. Збагачення пива мікронутрієнтами рослинної сировини / О. М. Рудь, В. М. Сидор // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 64.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24265Виробники пива щорічно розширюють асортимент своєї продукції. Аналізуючи розвиток виробництва напоїв за останні роки, простежується тенденція до їх «натуралізації». Тому актуальною темою сьогодення є розроблення нового сорту пива з удосконаленням його хімічного складу та надання йому статусу функціонального продукту за рахунок додавання спеціальної рослинної сировини.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівпиворослинна сировинамікронутрієнтиспоживчі властивостірастительное сырьемикронутриентыпотребительские свойстваbeerplant materialmicronutrientsconsumer propertiesЗбагачення пива мікронутрієнтами рослинної сировиниThesis