Збагачення пива мікронутрієнтами рослинної сировини - Рудь, Олена Миколаївна; Сидор, Василь Михайлович (My University, 2016)
Виробники пива щорічно розширюють асортимент своєї продукції. Аналізуючи розвиток виробництва напоїв за останні роки, простежується тенденція до їх «натуралізації». Тому актуальною темою сьогодення є розроблення нового сорту пива з удосконаленням його хімічного складу та надання йому статусу функціонального продукту за рахунок додавання спеціальної рослинної сировини.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; пиво; рослинна сировина; мікронутрієнти; споживчі властивості; растительное сырье; микронутриенты; потребительские свойства; beer; plant material; micronutrients; consumer properties