Краєвська, Світлана ПетрівнаВінк, Аліна В‘ячеславівна2016-10-042016-10-042013Краєвська, С. П. Перспективи використання насіння льону в технологіях продукції ресторанного господарства / С. П. Краєвська, А. В. Вінк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 123-125.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24294Одним з пріоритетних напрямів розвитку технологій ресторанного господарства є створення продукції для системи здорового харчування за рахунок розширення асортименту страв, що володіють функціональними властивостями. В якості джерел фізіологічно функціональних інгредієнтів доцільно використовувати натуральні вторинні ресурси рослинного походження, серед яких великий інтерес представляє насіння льону. One of the priority areas of technologies restaurant industry is the creation of products for healthy food system by expanding the range of foods that have functional properties. As sources physiologically functional ingredients appropriate to use natural herbal secondary resources, including great interest flax seeds.uk-UKпродукція ресторанного господарстваздорове харчуваннянасіння льонуproducts restaurant industryHealthy EatinglinseedПерспективи використання насіння льону в технологіях продукції ресторанного господарстваOther