Басюк, Тетяна Петрівна2014-09-162014-09-162014Басюк, Т. П. Методичні підходи до оцінювання інвестиційної привабливості підприємств готельно-ресторанного бізнесу / Т. П.Басюк // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – Черкаси: ЧДТУ, 2014. - Вип. 36, Ч. ІІ, Т. 2. – С. 98-104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16802У статті проаналізовані передумови, формуючі інвестиційну привабливість підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Зазначено переваги та недоліки існуючих методичних підходів щодо оцінки інвестиційної привабливості підприємств. Обґрунтовано вибір методики оцінки інвестиційної привабливості готелів та ресторанів з урахуванням специфіки їх діяльності. The article analyzes the source, forming the investment attractiveness of enterprises of hotel and restaurant business. Ukaany advantages and disadvantages of existing methodologies for assessing the investment attractiveness of enterprises. The choice of methods for the determination of the integral index of evaluation of investment attractiveness of hotels and restaurants to suit the specifics of these enterprises.uk-UKінвестиційна привабливістьготельно-ресторанний бізнесметоди оцінкиінвестиційна привабливістьinvestment attractivenesshotel and catering businessmethods of evaluation of investment attractiveness of enterprisesкафедра економіки і праваМетодичні підходи до оцінювання інвестиційної привабливості підприємств готельно-ресторанного бізнесуArticle