Скрипник, В. О.Фарісєєв, Андрій ГеннадійовичБабанов, Ігор Геннадійович2015-03-252015-03-252015Скрипник, В. О. Підвищення якості готових жарених виробів з натурального м’яса / В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв, І. Г. Бабанов // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 23-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19831До найважливіших чинників які визначають успішність функціонування та популярність закладів ресторанного господарства серед населення відноситься якість готової продукції, яку вони реалізують. Основними показниками якості для споживачів є органолептична оцінка та безпечність готових виробів. Найбільший вплив на якість готових жарених виробів із м’яса мають якість вихідної сировини та умови і спосіб теплового оброблення. The most important factors that determine the success and popularity of functioning institutions restaurants in the population include quality of products they sell. Key indicators of quality for consumers is organoleptic evaluation and safety of the finished products. The greatest impact on the quality of the finished products from meat fried with quality feedstock and conditions and heat treatment method.otherякістьспоживачіресторанне господарствоqualityconsumersrestaurant managementкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвПідвищення якості готових жарених виробів з натурального м’ясаOther