Фільтрація даних на основі вєйвлєт-аналізу та розпізнавання образів - Проскурка, Євген Сергійович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2008)
Розглядається фільтрація даних на основі вєйвлєт-аналізу та розпізнавання образів. Filtering data based on wavelet analysis and pattern recognition is considered..
Keywords: вєйвлєт-аналіз; розпізнавання образів; wavelet analysis; pattern recognition; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка