Інформаційна безпека підприємства: аналіз і класифікація впливів на автоматизовані інформаційні системи - Іванюта, Тетяна Миколаївна; Мочалюк, В. В. (My University, 2007)
Дана робота присвячена аналізу можливостей здійснення різноманітних впливів на автоматизовані інформаційні системи (АІС) підприємств і запропоновано їх класифікацію. Визначені класифікаційні ознаки в подальшому можуть бути використані для визначення системи показників оцінки інформаційної захищеності підприємств та визначення критеріїв оптимальності захищеності підприємства. The given work is devoted to the analysis of possibilities of realization of various influences on the automated informative systems (AIS) of enterprises and their classification is offered. Definite classification signs in future can be used for determination of the system of indexes of estimation of informative protected of enterprises and determination of criteria of optimum of protected of enterprise.
Keywords: інформаційна безпека; інформаційні системи; informative safety; system of safety; automated informative systems of enterprise; кафедра економіки і права