Про зростання цілого ряду Діріхле з невід’ємними коефіцієнтами - Мулява, Оксана Мирославівна; Філевич, П. В. (My University, 2003)
Визначено необхідну та достатню умову на опуклу функцію, за якої для довільного цілого ряду Діріхле, де такого, що і послідовність є зростаючою до, виконується рівність. For a convex function necessary and sufficient condition is established in order that for every entire Dirichlet series such that and the sequence is increasing to, where.
Keywords: цілий ряд Діріхле; максимальний член; центральний індекс; entire Dirichlet series; maximal term; central index; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.