До проблеми еволюції логіко-методологічних засад наукової культури в філософській рефлексії П. В. Копніна - Клочков, Ілля Володимирович (My University, 2007)
Статтю присвячено комплексному розгляду проблеми розвитку логіки наукового дослідження; This article dedicates to the complex review of the problem a logic of the scientific research.
Keywords: історія; раціональність; наука; science; history; rationality; кафедра гуманітарних дисциплін